Maak data inzichtelijk met realtime dashboarding

De wereld hangt aan elkaar van digitale tools, data en losse dashboards. Hoe zorg je voor in- en overzicht van de relevante data in jouw organisatie? Zodat medewerkers, leveranciers en andere stakeholders kunnen werken met één universeel dashboard dat je zelf samenstelt.

Een universeel dashboard met realtime relevante data uit jouw organisatie

Verschillende systemen en databronnen, met elk een eigen dashboard, met elkaar verbinden tot één overzichtelijk dashboard? Kan dat? Ja! Benut alle data optimaal met de universele, plug & play en realtime dashboarding van Effecta Connect. En zorg voor betere samenwerking, meer werkplezier en betere resultaten.

Betrokken medewerker is tot 25% productiever

Hoe bevorder je het teamgevoel en de betrokkenheid? Laat zien dat je team streeft naar een gemeenschappelijk doel met een overzichtelijk, realtime dashboard dat je zelf samenstelt.

Samenwerking verbetert zichtbaar met een dashboard

Je team werkt samen vanuit een centrale digitale omgeving, waar je dagelijks rapportages en doelen weergeeft. Daarmee benut je de realtime data van je team optimaal.

Inzichtelijke data voor beter contact

De data in systemen spreken niet tot de verbeelding van je medewerkers, dus moet je de waardevolle data op een aantrekkelijke manier inzichtelijk maken. Verbind mensen met plug & play dashboards waardoor hun resultaten verbeteren.

De dashboards op maat van Effecta Connect

Met Effecta Connect beschik je over universele realtime dashboarding op maat. Je richt het zelf in op basis van bijvoorbeeld je eigen KPI’s en organisatiedoelen. Het maakt niet uit welke softwarepakketten je gebruikt, want wij verbinden jouw dashboards met de systemen van je organisatie.

Systeemintegratie

De dashboards van Effecta Connect kunnen we voor je verbinden met o.a. Restfull API, JSON of TSAPI. En we kunnen sowieso connecties op maat maken met andere systemen in je organisatie.

Maak kennis met Effecta Connect dashboarding

Met een dashboard het teamgevoel versterken, de organisatieresultaten verbeteren en de werknemerstevredenheid verhogen; hoe ziet dat eruit? Door middel van een Proof of Concept kun jij testen of een dashboard geschikt is voor jouw klantcontactcentrum.

Of download eerst de whitepaper vol informatie over de mogelijkheden van kosteneffectieve dashboarding in jouw organisatie. Want Effecta is specialist in het vermenselijken van technologie door middel van écht contact met bijvoorbeeld Effecta Connect.

Download Whitepaper 'Realtime dashboards'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak écht contact met Effecta.

Bel ons, schrijf een e-mail of bezoek ons in Woerden. We komen graag met je in contact.

Neem contact op