Overdonderd door data: waarom een gebrek aan realtime inzicht organisaties nekt

De datameren zijn bij menige organisatie uitgegroeid tot ware oceanen. Toch kan bijna niemand er iets mee, want het zit vast in anonieme datasilo’s. Een dilemma: zoveel data, zo weinig bruikbaar in- en overzicht. Dat moet anders.

Een universeel dashboard dat laat zien hoe je er NU voorstaat

Wie droomt er niet van? Een realtime dashboard dat alles van belang laat zien terwijl het gebeurt. Weten welke medewerkers nu aan welk project werken, op welke locatie ze zitten of wat ze net posten op social? Gisteren graag! Science fiction? Welnee, Effecta Connect!

Hoe verbeteren we het teamgevoel?

Op afstand werken is een blijvertje. Maar hoe bevorder je dan het teamgevoel? Iets dat sowieso een probleem is voor organisaties met meerdere locaties of waar medewerkers naar de klanten toe gaan. Laten zien dat je streeft naar een gemeenschappelijk doel werkt, maar hoe laat je dat zien?

Hoe verbeteren we de interne samenwerking?

Veel organisaties hebben last van interne koninkrijkjes. Dat zorgt voor een wij-versus-zij gevoel en is slecht voor de interne samenwerking. Het is al helemaal funest in een remote setting. Inzicht geven in elkaars workload en wins helpt om dit tegen te gaan. Maar hoe? Presentaties mailen? Wie gaat die maken én lezen?

Hoe verhogen we de werknemers-
tevredenheid?

Tevreden werknemers blijven langer bij een organisatie en werken er harder én met meer plezier. Alleen als ze zich niet gewaardeerd voelen als nummer zoveel die taak zoveel uitvoert dan gaat dat alles snel bergafwaarts. Was er maar een makkelijke manier om ze in het zonnetje te zetten zodat ze zich wél gewaardeerd voelen.


Effecta Connect to the rescue

Want Effecta Connect is dat universele realtime dashboard op maat dat helemaal op je eigen KPI’s en organisatie is af te stemmen. Het maakt niet uit welke pakketten je gebruikt. Zo kun je het teamgevoel versterken, de interne samenwerking verbeteren en de werknemerstevredenheid verhogen.

Hoewel het samenstellen heel makkelijk is doen we dat de eerste keer voor jou. De prijs? Een vaste lage prijs per view per maand. Wel zo overzichtelijk!

Download Whitepaper 'Realtime dashboards'

Maak écht contact met Effecta.

Bel ons, schrijf een e-mail of bezoek ons in Woerden. We komen graag met je in contact.

Neem contact op