Dashboarding – Proof of Concept

Natuurlijk sommen we alle voordelen van ons Effecta Connect dashboard met plezier op. Het is al met al een aardig rijtje. Zoals tevredener klanten en agents. Realtime rapportages voor management, supervisors en agents. Ontzorging tegen een scherpe prijs. Dankzij één onafhankelijk dashboard dat alle datastromen overzichtelijk bijeenbrengt. En dit is nog maar een greep.

The proof of the pudding is in the eating

Wat natuurlijk écht overtuigt is gewoon een paar maanden uitproberen. Die mogelijkheid bieden we graag. Met ons Proof of Concept. Ga in de praktijk aan de slag met Effecta Connect. Want pas dan ervaar je hoe dit dashboard op maat jouw klantcontactcentrum beter, soepeler en efficiëntier laat functioneren. Daar kan geen opsomming tegenop.

Zo werkt het

Uiteraard maken we eerst graag even kennis met jou en jouw klantcontactcentrum. In een half uurtje leggen we aan de hand van een demo uit welke problemen en pijnpunten Effecta Connect oplost. Want het mooie is dat we ons dashboard helemaal aan jouw organisatie, wensen en verwachtingen aan kunnen passen. Maatwerk tot in het kleinste detail.

Vervolgens implementeren we Effecta Connect. Je ervaart meteen hoe ons dashboard in de praktijk werkt. Uiteraard houden we de vinger aan de pols. Gedurende deze vrijblijvende proefperiode bespreken we jouw ervaringen van tijd tot tijd. Zodat we bijvoorbeeld nog meer verfijningen aan kunnen brengen die het werken in jouw klantcontactcentrum nog prettiger en het functioneren ervan nog efficiënter maken.

Eerst zien, dan geloven. En mocht je na de proefperiode besluiten met ons dashboard verder te gaan, dan verrekenen we de implementatiekosten van Proof of Concept uiteraard in het toekomstige contract.

Neem voor meer informatie of een beknopte demo contact op met senior consultant Sjoerd Verhage via s.verhage@effecta.nl.