< p>

0348 - 488 663 Vacatures Actueel Contact

Zorgtechnologie

Flexibele en betaalbare zorgalarmering

Je wilt de kwaliteit van zorgalarmering op een betaalbare manier op het hoogste niveau brengen én houden zonder dat dit ten koste gaat van het primaire zorgproces? Kies voor een toepassing van Effecta. Wij bieden namelijk flexibele, toekomstbestendige zorgalarmering door het combineren van bestaande en nieuwe - merkonafhankelijke - software tot een open en toegankelijke omgeving.

‘Je hoeft geen nieuwe hardware aan te schaffen voor de nieuwste zorgtechnologie’

Specifieke alarmering en communicatie voor elk type zorg

Elk type zorg vraagt specifieke alarmering en communicatie die moeten bijdragen aan excellente zorg voor patiënt en cliënt. Bovendien dient deze voor de eindgebruiker aantrekkelijk, schaalbaar en gebruikersvriendelijk te zijn. Wij zorgen ervoor.

Ziekenhuiszorg: slimme sensoren en intelligente applicaties

De ontwikkeling van de stille intensive care, het realiseren van afdelingen met diverse specialismen en de overgang van slaapzalen naar eenpersoonskamers: het ziekenhuis verandert en zo ook de communicatie. Het alarmeringsplatform van Effecta stelt ziekenhuizen in staat kritische alarmen uit diverse bronnen, zoals medische apparatuur, verpleegoproepsystemen en slimme sensoren te tonen op (smart)devices. 

Ouderenzorg: snel inzicht in de cliëntstatus

De tijden van beperkte systeemkeuze en alarmafhandeling, zoals gewend bij het klassieke VOS, zijn voorbij. Slimme sensoren worden gekoppeld aan diverse zorgsystemen, waarna het eindresultaat als alarm of ander type communicatie in de smartphone-apps van de zorgprofessional getoond wordt. Zo is er snel inzicht in de status van de cliënt en staat het zorgproces weer centraal. 

Geestelijke gezondheidszorg: directe monitoring onveilige situaties

Bij een psychiatrische inrichting met meerdere gebouwen is het essentieel dat de juiste zorgspecialisten berichten centraal ontvangen om snel en adequaat te kunnen reageren in plotselinge, stressvolle situaties. Ook vraagt permanente bewaking van patiënten het nodige van de technologie, zoals plaatsbepaling en juiste cliëntinformatie op het juiste moment. Het gebruik van slimme camera’s zorgt bovendien voor directe monitoring van eventuele onveilige situaties, waarbij een professionele zorgcentralist op afstand toezicht houdt en in actie kan komen.

Gehandicaptenzorg: koppeling diverse zorgdomotica

Elke cliënt is uniek en heeft specifieke zorg nodig. Dit betekent dat je moet kunnen putten uit een zo compleet mogelijk pakket aan zorgdomotica-toepassingen. Het alarmeringsplatform van Effecta bundelt de verschillende systemen en zorgt dat meldingen snel en duidelijk uitkomen bij de juiste zorgspecialist.


Onze partners in zorgtechnologie

Om te kunnen werken aan hoogwaardige, toekomstbestendige oplossingen, werkt Effecta met een aantal verschillende partners die unieke expertise en specifieke technologie leveren.

De Effecta methode voor klantspecifieke zorgtechnologie

Voor elke organisatie en elk communicatievraagstelling zorgen wij voor een perfecte afstemming van mensen, systemen en processen. Ook alarmering en communicatietechnologie in de zorg bestaat bij ons uit een totaalconcept en bestaat verder uit: 

  • Ontwerp, implementatie en integratie
  • De Effecta Zorgdesk als centraal aanspreekpunt voor gebruikersvragen en technische ondersteuning
  • 24/7 support
  • Ketenregie
  • Managed Services

Wil je ook toekomstbestendige zorgalarmering op het hoogste niveau? 

Maak direct een afspraak

Stel je vraag aan Effecta

Aanhef *

Direct contact

Met de Effecta methode helpen we toonaangevende organisaties met het oplossen van vraagstukken rondom (geautomatiseerd) klantcontact en communicatietechnologie.

0348 - 488 663 maak een afspraak

Zij kozen voor de succesvolle Effecta methode

A single point of contact.
0348 - 488 663