< p>

0348 - 488 663 Vacatures Actueel Contact

Vacature Medewerker Zorgdesk

Ben jij een zorgprofessional die het vakgebied eens van een andere kant wil bekijken? En die het voor jou bekende zorgproces op technisch gebied wil ondersteunen? Neem dan plaats aan onze Zorgdesk! Heb je geen kennis van ict? Geen probleem: die is ónze zorg!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Zorgdesk ondersteun je zorgprofessionals op het gebied van alarmering en communicatie en helpt hen, op locatie of op afstand, met het gebruik van hun pc, tablet, smartphone en de (web)applicaties die daarop worden gebruikt.

Je helpt gebruikers van zorgdomotica en je lost eerstelijns vragen en problemen op. Naast je staat een team van experts die je ondersteunen bij de complexere vraagstukken. Je kent als geen ander de uitdagingen binnen het werkproces van een ziekenhuis of zorginstellingen en bent in staat een brug te bouwen tussen gebruikerservaring en techniek. Je inventariseert procedures en processen bij ziekenhuizen en zorginstellingen en maakt deze begrijpelijk voor collega’s die voor de inrichting van zorgalarmering en -communicatie zorgen. Je traint en adviseert beheerders op het gebied van diverse zorgdomotica oplossingen en maakt hen bekend met de processen en de apparatuur.

Wie ben jij?

Je bent enthousiaste en leergierige persoon en je beschikt over een afgeronde zorgopleiding, zoals MBO Verpleegkunde niveau 4 of MBO verzorgende niveau 3 of 4. Je bent service- en oplossingsgericht: je kunt je goed verplaatsen in de situatie van de zorgprofessional en helpt deze graag uit de brand. Je kunt snel schakelen en vindt het een uitdaging om met jouw kennis van de zorg een team van technische professionals te ondersteunen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wil je solliciteren?

Stuur je cv en je motivatie naar Richard Vernes. Heb je vragen over deze functie, bel dan gerust naar 0348 488 663 of stuur een e-mail naar Richard.

Stel je vraag aan Effecta

Aanhef *

Direct contact

Met de Effecta methode helpen we toonaangevende organisaties met het oplossen van vraagstukken rondom (geautomatiseerd) klantcontact en communicatietechnologie.

0348 - 488 663 maak een afspraak

Zij kozen voor de succesvolle Effecta methode

A single point of contact.
0348 - 488 663