< p>

Slimme sensoren voor veiligheid en efficiëntie

Inbraak | beweging | temperatuur | brand | toegang | energie

Wil je de veiligheid van medewerkers vergroten én de bedrijfscontinuïteit waarborgen? Effecta koppelt slimme sensortechnologie aan specifieke alarmeringen op één overzichtelijk platform. Zo kun je proactief handelen bij potentiële calamiteiten en zorgen voor efficiënte, betrouwbare processen.

Veiligheid op de werkvloer

Of de medewerker nu een laptop, pager, portofoon of smartphone gebruikt, of er nu een bedrijfsongeval of brand is of een ongewenste bezoeker: Effecta gebruikt één overzichtelijk platform voor crisiscommunicatie die sensoren, alle industriële protocollen, camera's, toegangscontrole en andere meldingen verzamelt. Hierdoor kun je snel en effectief de relevante meldingen en alarmeringen verzenden naar de mobiele apparaten van de juiste medewerkers.

Efficiënte, betrouwbare processen

Zet slimme sensortechnologie ook in om de efficiëntie en betrouwbaarheid van geautomatiseerde (industriële) processen te waarborgen.

Voorkom stagnatie en productieverlies

Stagnatie van de diverse industriële processen kan tot productieverlies leiden en uitval van installaties tot vertraging en schade. Op basis van een signaal uit het proces kun je proactief ingrijpen en tijdig storingen verhelpen.

Maatwerk: jouw eisen en wensen

Specifieke veiligheidsrisico’s vragen om specifieke scenario's met bijbehorende alarmering. Het platform en de smart-app zijn volledig aan te passen aan de wensen en eisen van jouw organisatie. Daarbij werken wij merkonafhankelijk. We maken koppelingen met elk denkbaar systeem, veelal zonder extra aanpassingen.

Vraag nu een live demo aan!

Zij kozen voor de succesvolle Effecta methode

A single point of contact.
0348 - 488 663