< p>

Stagiair Digital Conversations

De wekker gaat. Erg vroeg deze keer, het is nog donker. Het huis vult zich met een speciaal voor jou door Spotify samengestelde playlist. Je staat op en spiekt tussen het gordijn naar buiten. Het lijkt een mooie dag te worden, maar fris, zoals het weerbericht voor deze ochtend net al beloofde. Geen wolkje aan de lucht en 16 graden. Het licht is aangegaan en ook de thermostaat heeft zijn werk gedaan. Het is inmiddels aangenaam warm.
 
Met een kop koffie plof je nog even neer op de bank en vertelt Netflix je welke serie je moet kijken. Op je telefoon verschijnt een berichtje van Google dat je trein weer eens vertraging heeft en je dus nog even kan wachten met die fietstocht naar het station.
 

Kunstmatige intelligentie is overal

 
Je kunt er tegenwoordig nog amper omheen: kunstmatige intelligentie (AI) is overal in ons leven, soms wat makkelijker te zien dan anders. Het weerbericht vloeit voort uit een computerbrein dat data krijgt van honderden meetstations. Autofabrikanten zijn al begonnen met het verkopen van zelfrijdende auto’s. Is dat eng? Misschien. Biedt het kansen? Absoluut!
 
En dat is nou precies waar wij ons mee bezig houden. Samen denken we na over hoe technologische innovaties zoals AI ons leven net wat makkelijker of leuker kunnen maken. Als Effecta geloven wij namelijk dat technologie zonder hart niet klopt en samen met onze klanten ontwikkelen wij dan ook menselijke oplossingen die echt impact maken. 
 

Digital Conversations

Als stagiaire kom je te werken in Digital Conversations. Dat is een divers team van copywriters, developers, projectmanagers en marketeers. Als team nemen we dagelijks een kijkje in de toekomst. Hoe cool is dat?!
 

Wat ga je doen?

Samen denken we na over een passend onderzoek. Denk aan het opstellen van een checklist voor de ideale chatbot of een onderzoek naar de percepties van mensen over nieuwe technologieën. Daarnaast help je het team bij dagelijkse werkzaamheden. Je ontwerpt een presentatie voor de klant, je tekent een digitale klantreis (customer journey) of je bedenkt en schrijft conversaties tussen robots en mensen.
 

Wie ben je?

 • Je bent geïntegreerd in innovaties en technologische ontwikkelingen
 • Je vindt het interessant om na te denken over menselijk gedrag en psychologie
 • Je bent niet bang om buiten de lijntjes te kleuren 
 • Je bent klaar om je theorie in de praktijk te brengen
 • Je durft in de toekomst te kijken
 • Je volgt een HBO of WO opleiding op het gebied van marketing, commerciële economie, bedrijfskunde, toegepaste psychologie, communicatie of multimedia & UX design. Maar motivatie vinden wij belangrijker dan een relevante studie.
 • Je zoekt een stage voor minimaal drie maanden (langer vinden wij alleen maar leuker!)

Wat krijg je?

 • Veel verantwoordelijkheden en ruimte om jouw stempel te drukken op het succes van Effecta in Nederland en daarbuiten
 • Een fijne informele werkplek
 • De leukste teamuitjes
 • De mogelijkheid om naast ons kantoor in Woerden ook geregeld thuis te werken
 • Een laptop tijdens je stage
 • Uiteraard een fijne vergoeding van € 400,- per maand
 
               

Solliciteren?

Hier ene tekst.

Zij kozen voor de succesvolle Effecta methode

A single point of contact.
0348 - 488 663