Effecta

Over Effecta

Effecta is een opleidingsorganisatie voor het opleiden van gebruikers, beheerders en supervisors van telecommunicatieplatformen voor de zakelijke markt.

Effecta is in 2001 ontstaan vanuit de firma Avaya Nederland. Effecta is bij oprichting een opleidingsbedrijf dat trainingen aanbiedt op het gebied van Avaya- en Nice-systemen.

In 2004 wordt ook e-learning aan het portfolio van Effecta toegevoegd. Daarnaast heeft Effecta zich verder ontwikkeld door naast Avaya ook op andere (tele)communicatieplatformen trainingen aan te bieden. Effecta maakt het verschil door de kleinschaligheid, flexibiliteit en professionaliteit.

Effecta bestaat uit een slagvaardig team van gespecialiseerde en gedreven medewerkers. De goede sfeer is informeel, maar professioneel, en kenmerkt zich door korte rapportage- en communicatielijnen. Binnen de Kennova groep is Effecta idé expert in kennisontwikkeling. 

Kennova Groep | innovatief in kennis

De organisatie maakt samen met Cumula en TeleTigers onderdeel uit van Kennova Groep. Kennova staat voor 'innovatief in kennis'. Kennis op het gebied van iCT, waarbij we ons vooral richten op communicatietechnologie. Dit stelt Kennova in staat zijn klanten passend te adviseren en ondersteunen in hun iCT, zodat zij op hun beurt in hun markt een voorsprong kunnen verwerven.

Vanuit Effecta, Cumula en TeleTigers doet Kennova dit voor grote en middelgrote bedrijven, waarbij onafhankelijkheid gewaarborgd is. Kennova onderscheidt zich daarbij door de manier waarop het met zijn relaties, zowel extern als intern, omgaan.