Veiligheid op de werkvloer

Slimme sensoren leiden naar één overzichtelijk platform

Wil je de veiligheid van medewerkers vergroten én de bedrijfscontinuïteit waarborgen? Dan moet je slimme sensortechniek en specifieke alarmeringen koppelen op één overzichtelijk platform. Zo kun je snel handelen bij potentiële calamiteiten en zorgen voor efficiënte, betrouwbare processen.

Veel camera’s, geen overzicht

Als je te langzaam of niet goed reageert op calamiteiten en verstoringen, leidt dat tot productieverlies. Of zelfs tot uitval, schade of ongevallen. Achteraf kan dan blijken dat je wel de juiste informatie had om effectief in te kunnen grijpen, maar dat het overzicht ontbrak.

Veiligheid is altijd maatwerk

Specifieke veiligheidsrisico’s vragen om specifieke scenario’s met bijbehorende alarmering. Het inrichten van dashboards, sensoren en alarmering is dus altijd maatwerk.

Veiligheid op de werkvloer door overzicht

Of de medewerker nu een laptop, pager, portofoon of smartphone gebruikt, of er nu een bedrijfsongeval of brand is of een ongewenste bezoeker: Effecta biedt één overzichtelijk platform voor crisiscommunicatie dat sensoren, alle industriële protocollen, camera’s, toegangscontrole en andere meldingen verzamelt. Hierdoor kun je snel en effectief de relevante meldingen en alarmeringen naar de mobiele apparaten van de juiste medewerkers sturen.

Efficiënte, betrouwbare processen

Zet slimme sensortechnologie ook in om de efficiëntie en betrouwbaarheid van geautomatiseerde (industriële) processen te waarborgen. Het platform en de smart-app zijn volledig aan te passen aan de wensen en eisen van jouw organisatie. Daarbij werken wij merkonafhankelijk. We maken koppelingen met elk denkbaar systeem, veelal zonder extra aanpassingen.

Zien hoe het werkt?

Vraag nu een demo aan.