Effecta

U heeft flink geïnvesteerd in communicatie voor uw organisatie. Dan wilt u ook dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die het aangeschafte systeem biedt. Hierbij helpen wij u.

Met trainingen, ondersteuning, go-live support, e-learning en digitale handleidingen zorgen wij dat uw investering in communicatie ook daadwerkelijk de moeite waard is. Ons doel is om, met training en ondersteuning, uw organisatie zo efficiënt en effectief mogelijk gebruik te laten maken van uw communicatiemiddelen.

Het creëren van draagvlak

Door middel van onze producten en diensten helpen wij u ervoor te zorgen dat het communicatiemiddel door de hele organisatie wordt geaccepteerd en gebruikt. Effecta geeft niet alleen training maar ondersteunt u ook bij het creëren van draagvlak in de organisatie. In onze trainingssessies en materialen geven wij ook aandacht aan bijvoorbeeld de voordelen voor uw medewerkers.

Motivatie en draagvlak zijn belangrijk voor het gewenste effect. Dit zorgt er mede voor dat communicatiesystemen goed gebruikt gaan worden. Het goed gebruiken van een communicatiesysteem bepaalt immers het succes van de oplossing. Samen met u wordt bepaald welke aanpak het beste past bij u, uw organisatie en medewerkers.

E-learning

Voor het snel en efficiënt opleiden van uw medewerkers kunt u gebruik maken van e-learning. Wij ontwikkelen e-learning modules op maat voor het leren werken met uw communicatieoplossing. Simulatie oefeningen zijn altijd onderdeel van onze e-learning modules zodat uw medewerkers goed kunnen oefenen. Een ander voordeel van e-learning modules is dat er geen trainingsruimte gehuurd of ingericht hoeft te worden én er hoeft geen planinng gemaakt te worden voor wie wanneer een training gaat volgen. In de volgende video legt Astrid uit hoe Effecta e-learning inzet. 

Meer over onze e-learning trainingen.