Op zoek naar een systeemonafhankelijke en kosteneffectieve dashboarding-tool voor jouw klanten?

Effecta Connect dashboard: een one-size-fits-all oplossing die toegevoegde waarde biedt aan jouw klanten.

Het standaard dashboard dat ingebouwd zit in de meeste KCC-tools geeft een aantal interessante gegevens weer, maar nog lang niet alles dat voor de agents en managers relevant is. Om jouw klanten te helpen wil je dus een dashboard waarin je verschillende systemen en databronnen met elkaar kunt verbinden tot één eenvoudig overzicht.

Effecta Connect dashboard is hét universele dashboard op maat voor klantcontactcentra.

Systeemonafhankelijk

Ons dashboard heeft geen vendor lock-in. Wisselen tussen KCC-tools heeft dus geen effect op het dashboard en het is mogelijk om verschillende tools aan te sluiten op het dashboard. Is er nog geen widget voor? Dan kunnen we die eenvoudig maken.

Volledige ontzorging

Effecta biedt volledige service en onderhoud van het dashboarding systeem. We maken het dashboard op maat en integreren het met de gebruikte databronnen. Wordt er nieuwe software in gebruik genomen? Dan zorgen we dat alles vlekkeloos blijft verlopen.

Scherpe prijzen

Onze prijsbepaling is pay-per-view. Een view is één bepaald ingericht dashboard, bijvoorbeeld voor een bepaalde groep of afdeling. Er hoeft dus niet betaald te worden per gebruiker. Dit levert goede margemogelijkheden op.

Maak kennis met Effecta Connect dashboarding

Effecta is onpartijdig. Wij hebben twintig jaar ervaring met leveranciers voor klantcontactcentra. Hierdoor weten wij wat de markt te bieden heeft en kunnen wij elke partij koppelen. Daarnaast zijn we niet gebonden aan een bepaalde aanbieder.

Het inzetten van een Proof of Concept is een effectieve en interessante manier om erachter te komen of het Effecta Connect dashboard geschikt is voor een organisatie. Voordat er op aanschaf overgegaan wordt is het mogelijk het dashboard eerst een paar dagen uit te proberen. Immers, the proof of the pudding is in the eating.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Effecta Connect dashboarding? Neem contact op met Sjoerd Verhage.

Maak écht contact met Effecta.

Bel ons, schrijf een e-mail of bezoek ons in Woerden. We komen graag met je in contact.

Neem contact op